Ion Sturza sugerează că Natalia Gherman acționează în favoarea lui Ilan Shor

SHALOM

Ministrul în exerciţiu al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, le-ar fi cerut socoteală autorităţilor ruseşti pentru interdicţia impusă milionarului Ilan Shor de intra pe teritoriul Federaţiei Ruse. Informaţia a fost publicată pe o reţea de socializare de către fostul premier Ion Sturza.

„Dacă e aşa, nu vă pare că cineva vă face complice sau că asistăm la o deconspirare prematură?”, se întreabă omul de afaceri, amintind de cazul privind adresele, paşapoartele şi numerele diplomatice ale lui Shor.

De cealaltă parte, MAEIE declară oficial că nu a fost expediadă nicio solicitare privind interdicţia impusă lui Ilan Shor de a intra pe teritoriul rus.

„Este o declaraţie nefondată. Pentru a afla motivul pentru care un cetăţean al R. Moldova ar fi primit interdicţie de a intra pe teritoriul Federaţiei Ruse este nevoie de o solicitare în acest sens către Direcţia Afaceri Consulare din cadrul MAEIE. Ori, o astfel de solicitare din partea persoanei menţionate nu există”, a comunicat Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Mai multe detalii pe jurnal.md

sursa: Apropo Magazin

You may also like

Comments are closed.

By