A încercat să corupă polițiștii, după ce a fost surprins cu exces de viteză

politia patrulare
Un șofer din Comrat a încercat să mituiască polițiștii care l-au oprit pentru viteză excesivă, însă a ajuns cu tot cu mașină la inspectorat. S-a întâmplat pe 30 ianuarie, în jurul orei 14:45. Inspectorii de patrulare dislocați în satul Chirsova, raionul Comrat, au stopat un automobil de model „Ford Tranzit” care circula cu exces de viteză.

La volanul mașinii, oprite pe str. Lenin, se afla un bărbat de 60 de ani. Acesta a cerut să-i fie demonstrată încălcarea, fixată de mașina poliției, la dispozitivul de măsurat viteza.

În timp ce i-au fost prezentate probele, șoferul „Ford”-ului a încercat să mituiască polițiștii aruncînd în salonul mașinii de patrulare două bancnote a cîte 50 de lei. Deși i s-a cerut în mod repetat să-și ia banii din mașină, conducătorul auto a refuzat, iar polițiștii de patrulare au fost nevoiți să anunțe organele competente. Atât mijlocul de transport, cât și conducătorul acestuia au fost escortați la Inspectoratul de Poliție din Comrat, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor legate de acest caz.

Inspectoratul General al Poliției îndeamnă cetățenii să respecte Legea și să-și asume responsabilitatea pentru toate încălcările comise, fără a încerca să implice polițiștii în acte ilegale, iar cei care dețin informații despre un act de corupție, să telefoneze la numărul scurt 1520.

You may also like

Comments are closed.

By