INCENDIU la Cahul: O casă a luat foc // VIDEO

În după amiaza zilei de ieri pompierii au fost solicitaţi pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-o casă de locuit din localitatea Pelinei, raionul Cahul.

La faţa locului au fost îndreptate 2 autospeciale de intervenţie. Ajunşi pompierii au stabilit că o suprafaţă de 20 metri pătraţi din casa de locuit este cuprinsă de flăcări. Angajaţii Serviciului Situaţii Excepţionale au reuşit să lichideze incendiul în aproximativ două ore.

Potrivit pompierilor, focul a distrus bunurile materiale din interiorul unei odăi. Totodată, salvatorii au evacuat o butelie de gaz de tip propan – butan pentru a evita o eventuală explozie. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.Toate circumstanţele şi cauza producerii incendiului urmează să fie stabilite.

Serviciul protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale atenţionează populaţia să respecte regulile antiincendiare, iar în caz de incendiu să apeleze telefonul 901. De la începutul anului în Republica Moldova au avut loc 230 de incendii în care şi-au pierdut viaţa 34 de persoane.

You may also like

Comments are closed.

By