Ghimpu despre Ion Sturza: „E un diletant care nici un guvern nu a putut conduce”

colaj: inprofunzime.md

Liderul PL, Mihai Ghimpu a răspuns la acuzațiile lansate, în studioul În Profunzime, de fostul premier, Ion Sturza, săptămâna trecută.

Președintele PL a respins toate acuzațiile, începând cu privatizările din capitală și traficul de influență în legătură cu un dosar în care era cercetat un nepot de-al său. “Nu am sunat la procuratură. Băiatul ista, Sturza, e mare diletant. Primarul nu are poliție să combată corupția. Cu pământul e o poveste de-a lui. Este lege cu privire la privatizare, terenul de lângă casă nu se vinde cu preț commercial, noi avem organe de drept, procuratură, CNA. În parcuri pământ nu s-a dat, a fost scandal că primarul nu accepta, el e rău intenționat. Domnule Sturza, nu aveți idee cum se conduce o capitală. Un guvern nu ați putut conduce!”, i-a spus Mihai Ghimpu.

Acum o săptămână, fostul prim-ministru, Ion Sturza, i-a adresat mai multe întrebări președintelui PL, în care s-a referit la furtul de la BEM, dar și la privatizarea a peste 300 de hectare de pământ din capitală, fără ca în buget să fie virați bani. “Ce facem cu corupția din oraș, ce facem cu cele 300 și ceva de hectare care au trecut ilicit în controlul privat al cuiva fără ca orașul să primească vreun sfanț. Ce facem cu construcțiile din parcuri?”, a întrebat Ion Sturza.

sursa: inprofunzime.md / colaj: inprofunzime.md

You may also like

Comments are closed.

By