FLASH // Mihai Ghimpu: Vom vota numai în cadrul alianţei PL, PLDM, PD

GHIMPU RADE
Mihai Ghimpu, președinte PL:

Noi am anunţat că vom vota numai în cadrul alianţei PL, PLDM, PD, nu ne jucăm de-a ţara-n bunghi. Nu poţi compara o guvernare cu PL cu una cu PCRM. Noi trebuie să facem reforme. Reforme pot fi făcute doar cu liberalii.

Nu-l cunosc pe Gaburici, dar odată ce în presă au apărut materiale despre integritate, l-am rugat pe preşedinte să verifice, ca să nu avem probleme de integritate.

Vedeţi naşi fini, nuntă, cred că îi clar aici dacă comuniștii vor vota sau nu. Daca nu ne-am intalnit nici ieri, înseamna că e decis. Odata ce au hotărat, sunt convins ca s-a covenit și cu PDM. Parcă așa au zis, că-l vor vota.

Noi ne asumăm actul guvernarii, dar într-o alianța, dar cum să-ți asumi când nu e clar cine e la guvernare. Dacă mai iau o bancă, noi ce facem?

Ei cu PLDM au luat toată puterea, dacă ei ar fi dorit alianță ei ar fi spus poftim. Ei vor să dea vina pe PL.

 
Declarațiile au fost făcute de liderul PL, după consultările avute cu președintele Nicolae Timofti.

Cu puțin timp în urmă, la acest subiect s-au expus comuniștii, care au declarat că ar putea susține un candidat venit din business și democrații care au declarat că vor susține candidatura lui Gaburici. Socialiștii lui Igor Dodon au declarat că nu vor vota “candidatul înaintat de oligarhi”.

You may also like

Comments are closed.

By