Filat a discutat SINCER cu Iohannis: Demis pentru corupţie, vrea să lupte cu ea…

iohannis filat

Potrivit lui VLAD FILAT, discuţia purtată cu preşedintele României Klaus Iohannis din această dimineață a fost una sinceră şi a vizat atât relaţiile dintre cele două state cât şi parcursul European al Republicii Moldova:

Am discutat despre ce se întâmplă în RM, ce se intâmplă între relatiile dintre România şi Republica Moldova, dar şi despre Procesul de integrare Europeană a Republicii Moldova. A fostt o discuţie sinceră prin acre preşedibtele a demonstrat nu doar că stie să vb de RM dar si exact ce se intâmpălă si ce să faca pu ca ajutorul pu noi să fie fe rezultativ.

Liderul PLDM a mai declarat că Guvernul proaspăt investit se bucură de sprijinul extern, dar totodată, fără acest sprijin, nu va fi posibil ca Republica Moldova să se descurce.

Avem un Guvern investit care are sprijinul politic intern, dar şi extern. Republica Moldova se află acum în regiunea în care există o situaţie de instabilitate, o regiune care este măcinată de o criză economică de prporţii. Mă refer la cea din Federaţia Rusă, care are impact direct adsupra situaţiei din Republica Moldova şi trebuie să recunoaştem că de unii singuri nu vom reuşi să facem faţă situaţiei. Avem nevoie de prieteni.

Ex-premierul demis pentru corupţie a discutat cu preşedintele României şi la subiectul combaterii acestui fenomen. Liberal-Democratul crede că s-ar putea să avem în scurt timp rezultate palpabile în acest sens, iar corupții vor avea soarta celor din România

România ne oferă un exemplu viu că se poate şi sunt sigur că vom reuşi să avem o luptă cu corupţia nu doar declarativă. Cred că odată ce programul de guvernare va trece la faza de implementare, iar Acordul de Asociere va fi realizat, vom avea rezultate și în acest domeniu. […] Există voinţă politică și suntt sigur că mesajul lui Iohannis e auzit de politiceni și cetăţeni

Potrivit programului oficial al vizitei sale la Chișinău, în decursul zilei de astăzi, Klaus Ioahannis, urmează să aibă întâlniri cu liderii PDM și PL.

You may also like

Comments are closed.

By