Dorin Chirtoacă și-a luat „sicriile” de pe pietonală

image
După ce ieri mai mulți internauți au comparat băncile instalate pe strada Diordiță din capitală cu niște sicrie, municipalitatea a retras câteva dintre ele.

 

banca-sicriu
Foto: facebook, Ирина Шихова

 

În dimineața zilei de astăzi, reporterul Moldova24 a fost la fața locului și s-a convins că, deși încearcă să arate că nu-i pasă de criticile internauților, edilul Dorin Chirtoacă a dat totuși dispoziție ca băncile care semănau izbitor cu niște sicrie să fie acoase de pe pietonală. Pe strada Diordiță, au rămas doar băncuțele mici.

image image image image image image image image image

Amintim că după valul de nemulțumiri de pe facebook, primarul de Chișinău a reacționat ieri cu o postare pe rețeaua de socializare, în care s-a arătat convins că va mai câștiga încă o dată împreună cu Partidul Liberal Primăria municipiului Chișinău la alegerile locale din acest an:
Salutari de pe lumea cealalta!
SI felicitari cu ocazia sarbatorii Dragobetelor!
Deci imi sapati groapa? Sapati sanatosi! Da’ aveti mare grija
sa nu nimeriti voi acolo, cum ati mai nimerit de cateva ori, inclusiv ultima data.

„Ții minte, Chirtoacă! Alegerile vin!
Chișinăuienii nu vor uita.”

Deci solutia este clara: cand lipsesc solutiile si argumentele – „ingropam” omul.

Asadar, niste „crestini”, au avut grija astazi sa ma inmormanteze. Mi-au ales un loc, cum se spune, ca pentru primar, un loc de cinste, in centru, pe pietonala.

Multumim, locul nu este rau! Daca ceva, acolo se poate sta la o bere si pomeni primarul.

(https://www.facebook.com/ChisinaulTerminat?fref=ts)
si https://www.facebook.com/ChisinaulTerminat/photos/p.802587589777212/802587589777212/?type=1

Si spuneti ca vin alegerile? Care este rostul? Cum sa participam noi la alegeri de pe lumea cealalta, din sicriu? Raportati la Kremlin ca misiunea este indeplinita, Chirtoaca este gata ingropat, si puteti sarbatori victoria de pe acum!

Dar, ceva ati gresit voi, Voi nu stiti ca noi astia „Inflexibili”, „De la Colonita”, „Harry Potteri”, „Ghimpleri”, noi si de pe lumea cealalta nu ne lasam si o sa avem grija ca diversi „Putin-ciosi” sa nu deranjeze Chisinaul si Moldova.

Cat tine de pietonala, multumim pentru denigrare, daca ne denigrati inseamna ca e bine, inseamna ca va deranjeaza, va deranjeaza ca se face ceva in orasul nostru.

Strada este practic gata, cand o sa fie gata si ameneajarea cu arbori, terase etc noi o sa anuntam, pana atunci orice publicitate, de orice fel, este binevenita, cu cat mai multa, cu atat mai bine!

SI stiti care este diferenta dintre noi si voi:

Noi facem ceea ce facem cu suflet pentru Chisinau,
chiar daca o fi sa ne dam sufletul!

Voi faceti ceea ce faceti fara suflet, pentru ca nici nu-l aveti, pentru ca l-ati vandut altora. Si oricat de „Putin-ciosi” vreti sa pareti, oricum veti ramane neputinciosi.

Pentru ca minciuna are picioare scurte, si mai devreme sau mai tarziu ramane neputincioasa in fata adevarului.

 

Fotografia postată de Dorin Chirtoacă.
Fotografia postată de Dorin Chirtoacă.

 

You may also like

Comments are closed.

By