Chirtoacă: Am trecut de mănușă și soluție vom trece de petiție și de monstruoasa coaliție

a

Edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, împreună cu actuala echipă speră la un nou mandat de primar al Chișinăului.

“Am trecut de mănușă și soluție vom trece de petiție și de monstruoasa coaliție. Eu personal am încredere în locuitorii Chișinăului și cred că și ei la fel. Consider că avem toate șanse să mergem mai departe cu actuala echipă și cu subsemnatul după alegerile din vara anului curent”, a declarat Dorin Chirtoacă după ședința serviciilor primăriei.

Primarul a spus că în condițiile în care nu va fi ales în fruntea capitalei atunci le va mulțumi locuitorilor pentru onoarea de a fi primar opt ani.

Chirtoacă a spus că deja s-au început intoxicările și speculațiile în scopuri murdare la adresa primăriei, iar dânsul nu va comenta. “Au loc speculații fără argumente pentru a manipula cu locuitorii capitalei. Chișinăul nu merită să fie intoxicat cu lucruri murdare doar că cineva vrea să fie primar”.

Primarul a ținut să precizeze că pe timpul mandatului său s-au făcute multe lucruri bune exemplificând prin stația de epurare și modernizarea troleibuzelor.

Dorin Chirtoacă este la al doilea mandat de primar al capitalei. Acesta a câştigat în alegerile locale în 2007, apoi în 2010. Următorul scrutin este în vara anului 2015.

You may also like

Comments are closed.

By