Chiril Gaburici, asistat de Vlad Filat, a încercat să-i convingă pe liberali să-i acorde votul de încredere

gaburici

”A durat atât cât a fost nevoie, a fost o discuție bună. Am discutat cum vedem viitorul, cum facem să-l construim împreună. Am făcut tot posibilul pentru a-i convinge, urmează să decidă. Au zis că urmează să discute și vor veni cu un răspuns. Probabil îl vom afla în ziua ședinței. Am discutat despre viziunea mea, cum văd eu soluționarea și mersul în procesul deloc ușor. Astăzi vom avea discuții și cu doamna Maia Sandu”, a declarat Chiril Gaburici după întrevederea cu membrii PL.

Amintim că tot astăzi candidatul desemnat la funcția de premier, Chiril Gaburici va purta consultări cu Partidul Comuniștilor, cu sindicatele și patronatele referitor la programul de guvernare și componența Guvernului. În dimineața zilei, Chiril Gaburici s-a întâlnit cu membrii Academiei de Științe.

”Vreau să vă spun că au fost discuții, propuneri și idei care țin de domeniul cultural-științific. Am atins și teme politice care sunt interesante. Sunt chestii care pot fi făcute imediat și altele pe parcurs. Am notat și unele care sunt importante, vor fi introduse în programul guvernului. Ideea de a schimba Codul Muncii a fost susținută de academicieni. Vom continua să discutăm, să colaborăm și să găsim soluții”, a declarat Gaburici după consultările la AȘM.

You may also like

Comments are closed.

By