Carpov nu a fost membru PLDM, dar se alătură proiectului politic inițiat de Leancă

a

Eugen Carpov, fostul șef al Biroului de Reintegrare, care a părăsit astăzi racțiunea PLDM a declarat că este o decizie asumată, iar motivul este alianța tacită PLDM-PD cu PCRM. Nu accept un parteneriat a unui guvern minoritar cu PCRM.

Carpov s-a arătat convins că au existat toate premisele pentru o alianță dintre partidele proeuropene în condițiile în care cetățenii au votat pentru cele trei partide.

Referindu-se la relația cu PLDM, Carpov a spus că este un tehnocrat și nu a fost membru PLDM. “La fiecare întâlnire cu electoratul existau întrebări daca se va face coaliție cu PCRM şi răspunsul era categoric NU, dar rezultatul ne contrazice si el nu corespunde cu convingerile mele şi am decis să-mi îndeplinesc mandatul ca deputat neafiliat”.

Eugen Carpov a menționat că în perioada următoare se va asocia în proiectul politic, care urmează să fie lansat. “Vom construi un proiect viabil, puternic pentru a promova Moldova înainte și nu înapoi aşa cum a fost deviza PLDM şi azi nu mai are implementare in practică”

You may also like

Comments are closed.

By