Cadavrul unui bărbat, găsit într-o fâşie forestieră din raionul Criuleni

Potrivit poliției, bărbatul ar fi fost răpit de persoane necunoscute din faţa unui club de noapte din capitală. Victima a fost căutată zile la rând. Abia în dimineața zilei de 14 februarie, cadavrul bărbatului a fost găsit într-o fâşie forestieră din preajma localităţii Maximovca, raionul Criuleni.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit că bunurile materiale, telefonul mobil şi portmoneul se aflau asupra cadavrului. Astfel, a fost solicitată intervenţia medicului legist, precum şi specialiştilor criminalişti, pentru a investiga circumstanţele în care a fost găsit bărbatul. Totodată, va fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, care va stabili cu exactitate cauza şi intervalul de timp când a survenit decesul.

Pe marginea acestui caz, poliţia capitalei a reţinut acum o săptămână doi bănuiţi, cu vârstele de 36 şi respectiv 37 de ani, originari din raionul Ceadâr-Lunga. Deocamdată, ei sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru răpire de persoană. Conform primelor informaţii constatate, bănuiţii ar fi intrat în conflict cu bărbatul, agresându-l fizic şi transportându-l cu automobilul pe un câmp de lîngă satul Maximovca.

You may also like

Comments are closed.

By