Bancnote FALSE la Comrat. Un bărbat, REȚINUT

lei-md.jpg

Angajații plutonului Comrat, Basarabeasca, Ceadîr-Lunga al BP Sud al INP au reținut acum câteva zile un bărbat care punea în circuit bancnote de 100 de lei moldovenești false.

Polițiștii de patrulare au fost orientați de către angajații IP Comrat pentru a reține un automobil de model BMW de culoare roșie, conducătorul căruia în urma efectuării unor cumpărături la 4 magazine din or.Comrat s-a achitat cu bancnote de 100 de lei, false.

Astfel, în jurul orelor 18:30, la intrare în or. Comrat, inspectorii de patrulare au stopat automobilul de model BMW la volanul căruia se afla un tînăr de 30 de ani din or.Comrat. Acesta a fost condus la IP Comrat pentru elucidarea tuturor circumstanțelor pe acest caz.

Proveniența bancnotelor false și numărul acestora urmează a fi stabilite de către organul de urmărire penală în cadrul investigațiilor inițiate prin prisma prevederilor art.236 Cod penal al RM. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de la 200 la 700 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By