7 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

Aproape 100 de persoane au călcat pe bec încălcând regimul de frontieră al Moldovei

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

În rezultatul desfăşurării activităţilor specifice în zona de competenţă, angajaţii Poliției de Frontieră, în perioada 26 ianuarie – 1 februarie 2015, au depistat şi reţinut 95 de persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova, anunță Poliția de Frontieră.

Regimul de frontieră a fost încălcat de 25 persoane. 9 persoane pentru prezentarea documentelor contrafăcute, falsificate și străine. 6 cazuri de trecere ilegală peste frontiera de stat a bunurilor materiale. 28 cetăţeni străini pentru depășirea regulilor de şedere pe teritoriul Republicii Moldova. 24 persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute în punctele de trecere a frontierei, urmare a schimbului de informații.

Fluxul persoanelor care au traversat frontiera de stat a constituit 235.693, iar traficul mijloacelor de transport a înregistrat un flux de 52.015 traversări unităţi.

În perioada de referință, la 64 de cetățeni moldoveni nu le-a fost autorizată intrarea în Federaţia Rusă, alții 18 au fost deportați. Totodată, în UE a fost limitată intrarea pentru 9 conaționali.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img