Angela Gonța cu nervii la pământ: “M-am săturat de aberațiile presei!”

Angela-Gonta

Într-o declaraţie pentru EVZ.md, vedeta PRO TV, jurnalista Angela Gonţa, căsătorită cu ex-premierul Vlad Filat, s-a arătat supărată pe colegii de breaslă.

Jurnalista, tot ea soție a unui politician corupt (la baza afirmațiilor noastre stă o decizie irevocabilă a Curții Constituționale), a declarat următoarele:

 „Nu voi acționa în niciun fel vizavi de enunțurile din presă. Spune-mi și tu, ce ar trebui să fac? Să scriu pe Facebook? M-am săturat de gura presei!” 

Declarația a fost făcută în contextul apariției unui articol despre veniturile celor doi soți din care reieșea că Angela Gonța câștigă mai mult decât Vlad Filat. Posibil că a nemulțumit-o faptul că, deși soțul ei este corupt cu acte în regulă (Vezi decizia CC), lucru pentru care a și fost demis din funcție, presa scrie că ar aduce mai puțini bani în casă decât ea, jurnalista Angela Gonța. Nu avem de unde să știm exact dacă acesta este motivul supărării sau faptul că reporterii portalului care au realizat știrea au greșit.

 „Informația publicată este eronată. 19.300 de lei sunt venitul meu net pentru un an de zile, la care se adaugă cele 143.000 de lei pentru dreptul de autor și indemnizația unică la naștere plus alte subsidii legale din partea statului pentru cele patru luni, cât am stat în concediu de maternitate cu fetița mea, Ecaterina”, a subliniat Angela. Am calculat și am obținut, per total pe lună, circa 13.000 lei.” 

Chiar!!! La ce s-au gândit jurnaliștii când au scris știrea ? Nu are cum un politician corupt să aducă mai puțini bani în casă decât o jurnalistă, mai ales dacă numele lui a fost legat, inclusiv, de cel mai mare jaf din Republica Moldova. E imposibil să fii corupt și să nu ai bani!

Asta este doar o parte a problemei Angelei.

Cea de-a doua e legată de faptul că încearcă să se detașeze de profesia ei – cea de jurnalist. Or, cum poți să te superi de gura presei, dacă tot din presă ridici salariul ?

Probabil, doar dintr-un nou statut – cel de soţie de politician corupt. Totuşi considerăm că aici ne-ar putea da explicații corecte doar un psiholog…

Până decide Angela dacă mai face parte din breasla jurnaliştilor sau este totuşi doar soţie de politician corupt, vă invităm să urmăriţi un subiect realizat de COLEGII EI DE BREASLĂ de la Jurnal TV.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By