AirMoldova – DA. Ministerul Transporturilor zice BA suspendării curselor aeriene între Chișinău, București și Kiev

a

Ministerul Transporturilor dezminte într-un comunicat de presă că AirMoldova și-a suspendat cursele aeriene pe direcția Chișinău, București și Kiev.

Transporturile susțin că pe direcția București traficul aerian pe această destinație nu este perturbat, iar pasagerii vor beneficia de o legătură aeriană stabilă și fiabilă. Astfel, din Chișinău spre București vor fi efectuate în continuare 16 zboruri pe săptămână – de la 2 până la 3 curse zilnice. Și pe destinația Chișinău-Kiev va fi asigurată legătura aeriană stabilă cu aeronavă de capacitate mare. Cursele sînt efectuate zilnic (de 7 ori pe săptămână) de operatorul aerian din Ucraina în parteneriat cu compania aeriană din Moldova.

Compania aeriană de stat AirMoldova anunța ieri că și-a suspendat temporar cursele aeriene pe direcția Chișinău, București și Kiev ca urmare a cererii reduse pentru aceste destinații. Acest lucru a dus la neacoperirea costurilor de întreținere a aeronavelor ceea ce a dus la pierderi financiare pentru companie. În consecință cursele spre orașul Soci nu vor mai fi direct din Chișinău. Cursele spre Bucureşti și Kiev vor fi operate doar de o companie aeriană din România și, respectiv, una din Ucraina.

You may also like

Comments are closed.

By