Agăța femei după care le lăsa fără nicio lețcaie. Șarlatanul, ÎNCĂTUȘAT într-un centru comercial din capitală

escroc

Mai multe femei au fost ruinate de un escroc sentimental. Acesta s-a dovedit a fi un cetăţean străin în vârstă de 38 ani. Individul a fost reţinut de către angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu IP Ciocana, în cadrul unor măsuri speciale de investigaţii demarate. Bărbatul este bănuit de escrocherii în proporţii deosebit de mari, săvârşite în capitală. Conform primelor informaţii acumulate de poliţişti, acesta ar fi însuşit prin înşelăciune şi abuz de încredere sume de bani de la mai multe persoane. Este vorba de câteva doamne cu care ar fi avut relaţii, astfel le inspira încredere şi făcea uz de banii lor. Poliţiştii l-au încătuşat într-un centru comercial din capitală.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală s-a constatat precum că, bănuitul ar fi însuşit doar de la o doamnă bani în sumă de peste 300 000 lei, pe care nu i-ar fi reîntors până în prezent. Totodată ofiţerii de investigaţii i-au în calcul şi versiunile, privind complicitatea lui şi în alte scheme criminale, precum şi identificarea unor eventuali complici.

[fvplayer src=”http://politiacapitalei.md/wp-content/uploads/2015/02/video4.mp4″]

Actualmente bărbatul este cercetat penal în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 până la 15 ani.

În acest context poliţia solicită persoanelor care au avut de pătimit din cauza lui, să se adreseze la inspectoratul de sector sau să informeze Dispeceratul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, tel: 0 (22) 54-20-63.

You may also like

Comments are closed.

By