Voronin este EUROCOMUNIST?

fara

Ieri am citit un material scris de dl Petru Bogatu, din care aflu că e pe cale de a se naște o noua categorie de politicieni în semiMoldova: eurocomuniștii.
Oare nu e o utopie?
Oare nu se autoexclud aceste doua cuvinte ce pot deveni la Chișinau un singur cuvînt, pînă  mîine-poimîine???

Se pare că pentru Filat, cel care striga ca mușcat de șarpe acum ceva timp:” Moldova fără Voronin–Moldova fără comuniști”,  această lozincă n-a fost decît o bomboană de mințit alegătorii.

O bomboană  ca un trotil ambalat foarte frumos și pe care scrie cu majuscule verzi: “Al Dvs  minciunar de frunte!”

Să nu uităm că în campania electorală din toamna lui 2014 și PLDM, și PD au jurat că nu vor juca Hora Eurointegrării cu PCRM-ul.

Numai PL-ul a jurat atunci că va guverna împreună cu PCRM-ul.

Dacă Voronin acceptă Moldova în NATO, dacă Voronin acceptă limba română în Constituție  și încă un DACĂ inadmisibil pentru Voroniniști.

Acum PL zice că nu va participa la nici un tîrg cu urmașii de drept ai lui Lenin, Stalin, Beria și Co.

Acum alții sunt cei care mor de dorul și de dragul comuniștilor la guvernare.

Cine-or fi, oare, aceștia?

Cei care au venit la guvernare în 2009 pe valul anticomunist sunt  și cei care  acum vor să guverneze cu dușmanii lor de moarte și să joace Hora Unirii Europene încît să jubileze de bucurie toată republica.

Vreme de 4 ani, cel puțin.

“Păi, domnule, politica nu e artă, nu e bun-simț, ci e business, cel mai profitabil business la moldoeuropeni,” îmi spune azi un șef  liberal-democrat de la guvernare.

Are dreptate domnul respectiv sau nu, poate că numai dl Petru Bogatu știe, cel care crede, ca un artist sadea, că Voronin, Reșetnikov, Postoiko, Bannikov, Vitiuk, Reidman, Bodnarenko, Ivanov, Mîndru, Porcescu, Golovin, Gorila, Panciuk, Stati  și ceilalți deputați din PCRM pot fi de mîine dimineață redenumiți EUROcomuniști.

Așa să fie, doamnelor Nuland, Merkel și Macovei?

TRAIANUS 

You may also like

Comments are closed.

By