VIDEO // Doi tineri au fost ÎNCĂTUȘAȚI: au înjunghiat un taximetrist și l-au jefuit

foto_8
Doi tineri cu vârstele de 22 şi respectiv 27 de ani, originari din oraşul Comrat şi Tiraspol, au fost reţinuţi de către ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu Inspectoratul de Poliţie a sectorului Râşcani.

Reţinerea a avut loc cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP, la o spălătorie auto din sectorul Botanica al capitalei. Indivizii au fost încătuşaţi şi escortaţi la inspectorat pentru audieri. Totodată, asupra lor a fost depistat un pacheţel în care se afla o substanţă necunoscută. Astfel, va fi dispusă efectuarea unei expertize în condiţii de laborator.

Conform primelor informaţii speciale acumulate în cadrul unor acţiuni de urmărire penală, indivizii sunt bănuiţi de atac tâlhăresc cu aplicarea violenţei asupra unui taximetrist în vârstă de 27 ani. Victima a fost înjunghiată cu un cuţit de mai multe ori pe suprafaţa corpului, după ce i-ar fi dus în comuna Stăuceni, fiind deposedat de bani, telefoane mobile şi alte bunuri materiale. Incidentul a avut loc în noaptea spre 11 ianuarie, curent.

Actualmente, ei se află în custodia poliţiei capitalei, sunt cercetaţi penal pentru tâlhărie şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 până la 12 ani.

Cauza penală este gestionată de Inspectoratul de Poliţie al sectorului Râşcani şi Procuratura de sector.

You may also like

Comments are closed.

By