VASILCĂU: Alte date despre Buncărul lui Ianukovici II, plin cu banii Dvs

umai la Ianukovici acasă se aduceau zilnic zeci de milioane de dolari.
La momentul evadării acestuia au fost descoperite o sumedenie de acte doveditoare  referitor la darea-primirea acestor sume, cu semnături cu tot.
Pe Ianukovici însă nu l-a salvat de furia  poporului nici WC-ul său aurit, nici lingurile de aur, nici miliardele  din buncărul cu seif.
La momentul cu pricina am scris și publicat, inclusiv  pe acest blog, mai multe materiale despre acei saci cu bani depozitați în permanență la dictator acasă. Cîte 40-50 milioane de dolari. Zilnic.
Vladimir Vasilevici, acest Ianucovici II al Europei, a preluat ideea cu buncărul de la înaintemergătorul său.
Aseară m-a căutat din nou ministrul-informator.
—–Despre acest buncăr s-a știut  de vreo doi ani și.. Hurin la fel știe.  Si LuLeancă, daca nu mă-nșel, știe. Anhela încă  de pe atunci era casieriță. Hodea mi-a vorbit despre buncăr la o  discuție între  6 ochi.
 Încă de la istoria cu Anhela, pe care-o știau mulți, dar numai tu ai deconspirat-o, Ianucovici II  era urmărit. Avea deja avion personal  și  trăia într-o casă cu ea. Chestia cu buncărul  era caz strict secret, de cîteva ori pe  săptămînă la casa ceia veneau bodyguarzii cu genți mari și depozitau banii. Ianukovici II îi ducea cu avionul său în Elveția.
Despre asta știa un cerc de persoane, despre care n-aș spune că-i tare îngust.
Frica acestor persoane  față  de el pînă azi  este mare.
Ce-i care-l urmăresc au, de fapt, alt scop: ei caută să-l șantajeze prin diferite metode, ca să pună  mîna pe bani.
 Hodea, discutînd  despre buncăr, între 6 ochi, cu colegii săi de  la partidul nou creat, nici n-a observat că-i auzit și de alte urechi de peste perete.
Așa că acea casă e vînată nonstop cu un scop anume, iar Ianukovici II, în foarte scurt timp, va repeta fapta vitejească ASUMATĂ  a ex-președintelui Ucrainei.
Asta, în cel mai fericit mod pentru el.
Fiindcă mîine-poimîine Leancă va fi votat iarăși prim-ministru cu ajutorul PL-ului, iar după aceea criminalul cu buncăr și seif, în care are burdușite 500 000 000 de euro, va trebui să răspundă pe banca acuzaților unde sunt banii poporului deposedat de toate de la 2009 și pînă-n prezent.
(Ar putea lesne urma)
 

 P.S. La 30 ianuarie 1933 Adolf Hitler este numit în funcția de cancelar al Germaniei.
În 1945, ca să nu fie prins,  acesta s-a ascuns cu amanta lui  într-un buncăr.
Dar nu l-a salvat nici un buncăr. Cu seif!
SURSA: TRAIANUS

You may also like

Comments are closed.

By