Unul dintre cele mai cunoscute branduri pentru bărbaţi produce la Botoşani costume pentru 32 de ţări inclusiv Republica Moldova

a

Brandul de modă pentru bărbaţi Louis Purple, unul dintre cele mai cunoscute din lume, va deschide primele magazine monobrand din România în această primăvară, scrie Ziarul Financiar.

Astfel, compania are planificate patru unităţi după ce până în prezent hainele Louis Purple erau vândute doar în multi­bran­dul Ego Men’s Fashion, potrivit site-ului propriu. Magazinele mono­brand ale gru­pului francez sunt pre­zente în afară de ţara mamă pe un număr redus de pieţe, SUA (New York), Rusia (Moscova şi Sankt Peter­s­burg), Cehia (Praga), Irlanda (Belfast) şi Republica Moldo­va (Chi­şi­nău).

Pe celelalte pieţe compania este pre­zentă prin interme­diul parte­ne­ria­telor cu distribuitori sau cu maga­zine multi­brand.

Potrivit datelor comunicate de companie, fabrica se află pe locul cinci în topul producătorilor de costume din Euro­pa, numărând peste 1.000 de anga­jaţi. La o producţie de 700.000 de cos­tume şi la o cifră de afaceri de 37,6 mil. euro, preţul de vânzare al unui costum la poarta fabricii este de circa 55 de euro, potrivit calculelor ZF. Preţul de vân­zare însă în magazin este de câteva sute de euro, de chiar peste zece ori mai mare, potrivit datelor publice.

You may also like

Comments are closed.

By