Un șofer din Ghidighici a dat de belea! A lovit și a înjurat inspectorii de patrulare // VIDEO

politia

Șoferul unui Lexus s-a pomenit urmărit de un echipaj al poliției. Întâmplarea a avut loc în noaptea de 18 spre 19 ianuarie. În timp ce inspectorii de patrulare efectuau razii în comuna Ghidighici, au observat un automobil de model „Lexus”, care se deplasa neregulamentar și avea geamurile din față aburite.

Polițiștii de patrulare au încercat să stopeze automobilul, însă șoferul a ignorat cerinţele inspectorilor și a decis să oprească mașina doar în fața porții casei unde locuiește. Și aici a fost la un pas de a accidenta mașina de patrulare. Conducătorul auto a refuzat să iasă din autovehicul, iar când a decis să o facă, a lovit în regiunea pieptului inspectorul de patrulare, încercând să fugă în curtea casei.

Bărbatul, împreună cu soția lui, ambii cu semne vizibile de ebrietate, au lovit de mai multe ori polițiștii, numindu-i cu cuvinte necenzurate și amenințându-i cu eliberarea din serviciu. În conflict au mai fost implicaţi o vecină de-a celor doi, dar şi o persoană cu funcție de răspundere.

La fața locului a fost solicitat ajutorul echipajelor care patrulau în apropiere, dar și a BPDS “Fulger”. Bărbatul agresiv riscă să fie atras la răspundere pentru ultragierea oamenilor legii, nesupunerea la cerinţele acestora, precum şi refuzul de a trece testarea alcoolscopică.

You may also like

Comments are closed.

By