Umblau noaptea prin sate și FURAU animale din curțile oamenilor. I-AU PRINS // VIDEO

Polițiștii din Glodeni au reținut, în flagrant, o grupare din care făceau parte un bărbat, o femeie și fiul acesteia. Cei trei sunt suspectați că au furat animale și păsări din diferite localități ale raionului Glodeni. Furturile au avut loc în perioada noiembrie 2014- ianuarie 2015.
furt animale
În total, angajații Inspectoratului de poliție Glodeni au înregistrat trei cazuri de furturi de animale și șase – de păsări. Cei trei suspecți, de 45, 43 și respectiv 25 de ani sunt bănuiți că ar fi furat două vite și un cal din localitățile Moara Domnească și Clococenii Vechi, raionul Glodeni și o vită din satul Braniște, raionul Râșcani. Animalele au fost depistate în raionul Briceni și întoarse proprietarilor.
microbuz vaca
Polițiștii au stabilit că hoții operau după aceeași schemă, acționau pe timp de noapte, folosindu-se de un microbuz de model ”Mercedes Benz”.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi, cu privire la care există suspiciuni și indicii că ar fi implicați la comiterea altor 12 furturi de animale și păsări.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală în baza art. 186, al. 3, lit. b Cod Penal al RM „Furtul săvîrșit de un grup criminal organizat sau de o organizaţie criminală”. Persoana culpabilă de o asemenea fărădelege se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 6 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 20 000 la 60 000 de lei.

You may also like

Comments are closed.

By