ULTIMA ORĂ // S-au înțeles cu PCRM ! PISTRIMCIUC: Săptămâna viitoare Parlamentul va fi funcțional! Sârbu: Important ca Parlamentul să înceapă a lucra! Reșetnicov: Vom demonstra maximă responsabilitate!

Parlament general

„Am discutat despre structura Parlamentului,  a comisiilor, prezidiumului, ca sa deblocam situația din Parlament. Am căzut de accord ca săptămâna viitoare, Parlamentul sa fie funcțional. Pentru noi contează deblocarea situației și ulterior alegerea executivului.” declarația îi aparține lui Vadim Pistrimciuc, deputat PLDM și a fost făcută după o nouă rundă de negocieri dintre PLDM, PD și PCRM, care s-a terminat cu puțin timp în urmă.

La rândul său, deputatul PD, Sergiu Sârbu a declarat următoarele:

Discuțiile s-au axat pe același subiect, sperăm ca săptpămâna viitoare Parlamentul sa activeze legal. Conform cutumei parlamentare opoziția are dreptul să propună un vicepreședinte. Încă nu au propus nimic. Nu vă pot da mai multe detalii. Haideți să nu grăbim lucrurile. Important ca Parlamentul să înceapă a lucra și Guvernul să fie investit. Invităm toate partidele să participle la susținerea acestui curs.

În unison cu ei a vorbit și Artur Reșetnicov de la PCRM:

Depunem eforturi ca săptămâna viitoare să înceapă activitatea Parlamentului. Este de responsabilitatea politicienilor să depună eforturi ca parlamentul să fie funcțional indiferent de coloratura politică. Vom demonstra maximă responsabilitate! Avem înțelegerea ca săptămâna viitoare Parlamentul să fie funcțional.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By