ULTIMĂ ORĂ // ELENA UDREA, ridicată de pe stradă și adusă cu mandat la DNA

Elena-Udrea

Liderul Partidului Mișcarea Populară din România, Elena Udrea a fost adusă, joi, cu mandat la Direcția Națională Anticorupție (DNA). Anunţul a fost făcut chiar de liderul PMP pe pagina sa de Facebook. Potrivit România TV, Udrea a fost ridicată de pe stradă, din faţa casei sale, aceasta scriind pe pagina de socializare în drum spre DNA.

„În această dimineaţă, am fost invitată în persoană (a se citi „cu mandat”) de procurori la DNA pentru a oferi lămuriri. Mă surprinde oarecum decizia lor de a proceda astfel având în vedere că m-am arătat în permanenţă dispusă să colaborez cu anchetatorii şi să lămuresc lucrurile pe care le cunosc în diversele speţe care se află în analiză. Evident că aşa voi şi proceda”, a scris Elena Udrea, în urmă cu puțin timp, pe Facebook.

UPDATE: Elena Udrea este acuzată, în Dosarul Microsoft, de spălare de bani şi fals în declaraţii. Procurorii susţin că Udrea nu a menționat în declarația sa de avere nimic legat de împrumuturile pe care soțul său, Dorin Cocos le dăduse unei firme și care mascau mita de 9 milioane de euro din dosarul Microsoft. În plus, Udrea și-a achiziţionat mai multe imobile a căror valoare depăşeşte veniturile obţinute ca ministru.

Elena Udrea se numără printre numele denunţate de Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicaţiilor din România, în Dosarul Microsoft, în care este pus sub acuzare fostul său soţ, Dorin Cocoş.

You may also like

Comments are closed.

By