TRAGEDIE la Drăsliceni // Trei copii AU MURIT în urma unui incendiu

pompieri
Coșmarul a început, în seara zilei de ieri, în jurul orei 23.00. O casă din satul Drăsliceni, raionul Criuleni a fost cuprinsă de flăcări. Potrivit pompierilor, în momentul când au ajuns la fața locului, ardea lenjeria de pat dintr-o odaie, care se afla în apropierea sobei de încălzit.

Din nefericire, trei copii s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma arderii. Fetițele în vîrstă de 4 ani, 2 ani și 1 an nu au supraviețuit, acestea fiind depistate de părinți pînă la solicitarea echipei de intervenție.

Pentru stingerea incendiului au fost mobilizate 2 autospeciale. Angajații Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale vor stabili toate circumstanțele și cauza producerii incendiului. O versiune preliminară înaintată de specialiști este încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei de încălzit.

Pompierii atenționează părinții să nu lase copii nesupravegheați în case cu focul aprins în sobă. De la începutul anului 2015 în Republica Moldova au avut loc 62 de incendii.

You may also like

Comments are closed.

By