Cinci tineri, reținuți pentru comportament agresiv în stradă (VIDEO)

Cinci tineri, cu vîrstele cuprinse între 26 şi 29 ani, au fost reţinuţi de polițiști pentru comportament agresiv şi neadecvat în stradă. Forțele de ordine au fost alertate de câţiva martori care s-au arătat deranjați de acţiunile ilegale ale indivizilor. Unul din ei nu s-a conformat avertismentelor polițiștilor și a fost încătușat.

Tinerii nu s-au liniștit nici după ce au fost conduși la Inspectoratul de sector pentru documentare. Acolo au înjurat și au folosit cuvinte necenzurate în adresa polițiștilor.

La solicitarea forţelor de ordine, unul dintre ei a prezentat un act de identitate dubios. În buletinul de identitate era fotografia altei persoane, iar datele nu coincideau cu declaraţiile individului. Astfel, documentul a fost ridicat pentru a se stabili dacă este veridic sau falsificat.

Totodată, a fost întocmit câte un proces verbal în privinţa tinerilor pentru „ultragierea colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept şi opunerea de rezistenţă”, fiindu-le aplicate amenzi a câte 500 de lei.

Cazul este investigat de angajaţii IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, în contextul atragerii la răspundere penală a tînărului, asupra căruia a fost depistat buletinul de identitate.

You may also like

Comments are closed.

By