Sturza: Soarta alianței de guvernare e în mâinile Partidului Democrat. Ministerul Transporturilor să fie cedat PL-ului și totul va fi bine

a

Ex-premierul și actualul om de afaceri, Ion Sturza susține într-o postare pe facebook că este rugat insistent să comenteze ce se petrece în politica și economia moldovenească. Or, omul de afaceri a sugerat că e important să le permitem liniștit politicienilor să finalizeze negocierile și să formeze o alianță durabilă de guvernare.

“Eu pledez pentru o alianță de centru-dreapta. Suntem foarte aproape. Soarta acestor discuții este în mâinile PDM. Ministerul Transporturilor să fie cedat PL-ului și totul va fi bine. În rest – fumigene…”, e de părere Sturza.

În ceea ce privește sistemul bancar din Republica Moldova, Sturza a lăsat să se înțeleagă că e jale ce se petrece. “Rămâne o enigmă până unde se va merge cu incompetența și servitutea intereselor obscure de grup”.

Ieri, înainte de începerea ședinței Parlamentului liderul PD, Marian Lupu declara că discuțiile privind constituirea majorității parlamentare au intrat în impas și că cele trei formațiuni pro europene urmează să mai aibă consultări.

Mihai Ghimpu, președintele PL declara după ședința Parlamentului că vinovat de impasul discuțiilor se face PD, care nu ar vrea să un persoană numită de UE în frunte Procuraturii Generale.

You may also like

Comments are closed.

By