Sturza despre candidatura lui Leancă în fruntea Guvernului: Cred că Leancă nu își dorește să fie o mascotă care sa satisfacă poftele cuiva

a

Ex-premierul și actualul om de afaceri Ion Sturza, invitatul Lorenei Bogza a declarat că șansele lui Iurie Leancă de a fi premier sunt mici, „deși știu că undeva se bea șampanie. Sunt sceptic vizavi de candidatura lui. Asta e realitatea”.

Sturza afirmă că Leancă poate fi propus la funcția de premier, dar va fi respins, în primul sau în al doilea tur de alegeri. Dar ce contează un prim-ministru în Moldova? În urma semnării Acordului dintre PD și PLDM se vede o lipsă de credibilitate reciprocă și se creează un politbirou care primește decizii, dar nu răspunde pentru nimic, iar Guvernul va trebui să își ceară voie și cred ca nici domnul Leancă nu își dorește să fie o mascotă care sa satisfacă poftele cuiva.

Iurie Leancă este candidatura PLDM-ului la funcția de premier, dar comuniștii au anunțat că nu-l votează.

Nicolae Timofti, președintele Republicii Moldova urmează să consulte mâine formațiunile politice pentru desemnarea unei candidaturi la funcția de premier.

You may also like

Comments are closed.

By