13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

SHOW MUST GO ON: Leancă a început consultările pentru elaborarea Programului de activitate al Guvernului

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

leanca
Prim-ministrul în exercițiu, Iurie Leancă, a demarat consultările în procesul de elaborare a noului Program de activitate al viitorului Guvern, anunță serviciul de presă al Executivului.

Șeful Executivului a discutat și cu principalele asociații de investitori din Moldova, membre-active ale Consiliului Economic lansat de Iurie Leancă: Asociația Investitorilor Străini, Asociația Businessului European și Camera de Comerț Americană din Moldova. În cadrul consultărilor, reprezentanții asociațiilor au semnalizat mai multe probleme pe care le au marii investitori din Republica Moldova.

Mâine, Iurie Leancă urmează să se întâlnească pentru consultări cu reprezentanții Sindicatelor, ai Patronatelor, ai Consiliului Național pentru Participare(CNP), ai Consiliului Național al ONG-urilor, precum și cu alți reprezentanți ai societății civile, dar și cu analiști politici.

Amintim că pe 28 ianuarie, Președintele Nicolae Timofti l-a desemnat pe Iurie Leancă drept candidat la funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova. În cel mult 15 zile, Iurie Leancă trebuie să prezinte în Parlament Programul de activitate al viitorului Guvern și echipa ce va forma Cabinetul de miniștri, urmând să obțină votul majoritar al deputaților pentru a fi învestit în funcția de Prim-ministru.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img