Revelion de COȘMAR // Un bărbat a ars de viu, iar doi copii au fost internați cu arsuri grave la spital

pompieri
În seara zilei de ieri o deflagrație a unei butelii de gaz a provocat un incendiu într-o gospodărie din localitatea Seliște, raionul Nisporeni. În urma incendiului stăpînul casei în vîrstă de 37 de ani, dar și copii acestuia au primit arsuri de gradul I și II. O fetiță în vîrsta de 3 ani și alta de 3 luni au fost internate la Centrul republican de leziuni termice din mun.Chișinău. Incendiul a distrus bunurile materiale din interiorul casei. Toate circumstanțele și cauza deflagrației urmează să fie stabilite.

Un alt incendiu a făcut o victimă în orașul Taraclia. Un bărbat în vîrstă de 54 de ani nu a supraviețuit, după ce focul a mistuit bunurile materiale din interiorul unei camere din casă. Angajații Serviciului Situații Excepționale urmează să stabilească toate circumstanțele arderii și în acest caz.

În total, în noaptea dintre ani, pompierii au intervenit în 14 incendii. Focare de ardere au fost înregistrate în raionele Anenii Noi, Călărași, Hîncești, Nisporeni, Ocnița, Taraclia și Ungheni. La lucrările de prevenire și lichidare a consecințelor situațiilor excepționale, au fost antrenate 67 de autospeciale cu 270 de angajați ai Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

You may also like

Comments are closed.

By