Reținut de Poliție pentru jaf dintr-o gheretă din capitală

catuse
Poliția a reținut un suspect care anterior ar fi săvîrșit un jaf. Este vorba despre un locuitor al capitalei, în vîrstă de 20 de ani, care la data de 16 ianuarie, curent, ar fi jefuit o gheretă, specializată în comercializarea produselor de tutungerie. Infracțiunea a fost săvîrșită pe strada Pîrcălab, din sectorul centru al capitalei.

Ulterior, forțele de ordine au anunțat infractorul în orientare, iar la 22 ianuarie, curent, persoana a fost observată de către o echipă de patrulare a INP. Tînărul se deplasa pe strada Ismail, din centrul capitalei și era îmbrăcat la fel ca suspectul care a săvîrșit jaful de pe strada Pîrcălab. Acesta purta straie militare de culoare verde cu o vestă neagră peste ea.

Inspectorii de patrulare s-au apropiat de tînăr, cerîndu-i să se prezinte. Acesta a refuzat să se conformeze cerințelor polițiștilor, astfel, a fost reținut și condus în incinta IP Rîșcani pentru identificare și explicații.

Cazul este cercetat de către poliție. Potrivit legislației, persoana culpabilă de comiterea ”Jafului” riscă de la 5 la 7 ani de privațiune de libertate.

You may also like

Comments are closed.

By