Produse alimentare și pirotehnice, ridicate de către Poliția de patrulare, la Edineț și Otaci

viber_image_0
Polițiștii au împiedicat introducerea ilicită pe teritoriul țării a mai multor mărfuri de larg consum din Ukraina.
Produsele alimentare în sortiment, fără acte de proveniență, au fost depistate într-un automobil, stopat în apropiere de orașul Edineț. Camioneta de model ”Ford” a fost oprită de către angajații Regimentului Nord al INP pentru un control de rutină, iar în interiorul acesteia, au fost depistate mai multe cutii cu dulciuri, paste făinoase, crupe, pește marinat și diverse condimente pentru prepararea mîncărurilor.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vîrstă de 39 de ani, originar din satul Paladea, raionul Ocnița, a declarat că marfa a fost procurată de la un tîrg din Ukraina și urma să fie comercializată în piețele din zona de nord a țării. Valoarea acesteia a fost estimată la peste 7 000 de lei.

În alt caz, polițiștii au reținut un cetățean al republicii Ukraina, un bărbat în vîrstă de 31 de ani, originar din orașul Mogilev-Podolskiy, care a încercat să introducă în țară produse pirotehnice de proveniență necunoscută.

Automobilul de model ”Audi” a fost stopat de către inspectori de patrulare în orașul Otaci. În interiorul acestuia, pe bancheta din spate și în portbagaj, au fost depistate mai multe cutii cu focuri de artificii, fără acte de însoțire și certificate de conformitate a acestora. Valoarea produselor a fost estimată la circa 25 000 de lei.

Cazurile sunt cercetate de către Poliția din Edineț și Otaci. Dacă șoferii nu vor dovedi proveniența mărfii, prin prezentarea forțelor de ordine actele și facturile necesare, aceștia riscă o amendă în mărime de 3 000 de lei cu ridicarea mărfurilor.Produse alimentare și pirotehnice, ridicate de către Poliția de patrulare .
cutii_marfa

interior_cutii

portbagaj_marfa

viber_image3

You may also like

Comments are closed.

By