Poliția a reţinut șoferul care a tamponat un biciclist din Cahul și a fugit

politia77
În dimineața zilei de 27 ianuarie, la Dispeceratul IP Cahul a parvenit o informație telefonică din partea unui locuitor din raionul Cahul. Acesta anunța că lîngă o benzinărie din satul Zîrneşti, raionul Cahul s-ar afla un tînăr de 20 de ani, accidentat grav.

Imediat, la fața locului s-a deplasat grupa operativă care a depistat un tînăr cu multiple leziuni corporale și fracturi. Acesta a fost accidentat de un automobil, conducătorul căruia a părăsit locul faptei. Ulterior, victima a fost internată în Secţia de reanimare a Spitalului Raional Cahul.

În scurt timp, poliția a dat de urmele șoferului. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vîrstă de 46 de ani, domiciliat în satul Paicu, raionul Cahul. Acesta a declarat poliției că în seara zilei de 26 ianuarie, curent, deplasându-se cu automobilul de model „VAZ”, în direcţia satului Cucoara, raionul Cahul, la ieşire din satul Zîrneşti, nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului și a tamponat tînărul care se deplasa cu bicicleta.
lovit biciclist
Conform Codului Penal al RM, dacă v-a fi gasit vinovat, conducătorul auto riscă închisoare de la 3 la 7 ani, şi privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By