O minoră beată a tamponat o maşină de patrulare în orașul Soroca (VIDEO)

accident soroca
Incidentul a avut loc pe 11 ianuarie curent, în jurul orei 01:20. Un echipaj de patrulare a observat o maşină de model „Nissan”, care se deplasa prin oraşul Soroca încălcînd grav regulile de circulaţie (traversarea la culoarea roşie a semaforului).

Somat să se oprească, conducătorul auto a ignorat indicațiile polițiștilor, iar într-un final a decis să stopeze maşina pe str. Ştefan cel Mare din oraşul Soroca. La volanul maşinii se afla o minoră de 16 ani. În timp ce inspectorii de patrulare se pregăteau să-i verifice actele, tânăra a apăsat pedala de accelerație și a lovit din plin mașina poliției.

Inspectorii au constatat că minora pe lângă faptul că nu avea permis, prezenta suspecţii că ar fi consumat alcool. Poliţiştii au efectuat testarea cu Drager-ul, care a confirmat că tînăra era în stare de ebrietate avansată, alcoolul în aerul expirat fiind de 0,82 mg/ l. Aceasta luase maşina unui prieten, în timp ce ultimul intrase în magazin după cumpărături.


Inspectoratul General al Poliției reaminteşte conducătorilor auto să aibă grijă de unităţile lor de transport, ca să nu ajungă pe mîna unor persoane fără experienţă, fără drept de a conduce sau dacă au consumat alcool.

You may also like

Comments are closed.

By