Nu se OGOIEȘTE! A ieșit din pușcărie și s-a apucat, din nou, de ȘPARLIT (VIDEO)

hoata

O femeie în vârstă  de 42 de ani, originară din oraşul Tiraspol, a fost reținută, în flagrant delict, de către angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Aceasta a fost prinsă în timp ce fura portmoneul din geanta unei doamne de 41 ani, originară din or. Căuşeni. Incidentul a avut loc  pe teritoriul Pieţei Centrale din capitală. Portmoneul, cu peste 2 500 lei, a fost ridicat şi întors victimei.

Hoața, însă, a fost condusă la inspectorat pentru audieri. În timpul interogatoriului, femeia şi-a recunoscut fapta. Totodată, poliţiştii stabilesc dacă aceasta ar fi acţionat în complicitate cu alte persoane.

Anterior ea a fost reţinută de mai multe ori pentru infracţiuni similare de către poliţia capitalei.

La moment, femeia este cercetată penal pentru furt şi riscă amendă în mărime de pînă la 6 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

[fvplayer src=”http://politiacapitalei.md/wp-content/uploads/2015/01/video.mp4″]

În context, poliţia recomandă următoarele sfaturi utile, pentru a nu deveni victimele hoţilor de buzunare:

Cînd aşteptaţi mijlocul de transport public la staţie, acordaţi maximă atenţie persoanelor ce au un comportament suspect, lîngă DVS.

Evitaţi să citiţi în timpul călătoriei sau să păstraţi banii în buzunarele din spate, deoarece puteţi deveni ţinta hoţului de buzunare.

În cazul în care transportul public este aglomerat  şi sunteţi bruscat asiguraţi-vă buzunarele şi priviţi cu atenţie la călătorii din jur.

Geanta atîrnată neglijent pe umăr este momentul potrivit al hoţului de buzunare.

Ţineţi bagajul personal pe cît posibil în văzul ochilor.

Nu uitaţi, majoritatea hoţilor de buzunare sunt permanent îmbrăcaţi elegant, şi pot avea o vîrstă diferită.

Pregătiţi din timp banii pentru achitarea călătoriei , înainte de a urca în transport.

Dacă aţi fost victima unui hoţ de buzunare, imediat anunţaţi organele de poliţie prin intermediul Serviciului specializat 902.

You may also like

Comments are closed.

By