Noapte cu GHINION // Doi polițiști de frontieră, accidentați în timpul misiunii de serviciu

politia frontiera
Pe traseul Leușeni-Chișinău, mijlocul de transport al patrulei Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni a fost accidentat, iar în rezultat doi inspectori de frontieră au suferit leziuni corporale. Cazul a avut loc în seara zilei de 25 ianuarie, în timpul desfășurării activității de supraveghere și control a frontierei de stat.

Din cauza unei defecțiuni tehnice a mijlocului de serviciu, patrula Sectorului a fost nevoită de a staționa pe marginea drumului, din apropierea satului Leușeni, pentru remedierea situației. Însă din neatenția șoferului unui Opel Cadet, care se deplasa cu viteză, autoturismul de serviciu a fost lovit cu putere și doi inspectori de frontieră s-au ales cu traumatisme. Imediat a fost anunțată grupa de intervenție a Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni care s-a deplasat la locul accidentului. Însă, ghinion. Imediat ce a ajuns la fața locului, autoturismul de serviciu, Dacia Duster, a fost tamponat de un alt autovehicul de model VAZ-2105, șoferul căruia era în stare de ebrietate. În urma acestui accident nu au fost înregistrate persoane traumate. De menționat că, cel de-al doilea accident s-a produs chiar în prezența unui echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare, aflat la fața locului pentru documentarea cazului anterior.

Cei doi inspectori de frontieră, care au avut de suferit de pe urma accidentului, au fost transportați la spitalul din orașul Hîncești. La moment, sunt în afara oricărui pericol. Pe marginea cazului dat sunt efectuate cercetări pentru elucidarea circumstanțelor și stabilirii vinovaților producerii accidentelor.

You may also like

Comments are closed.

By