MĂRTURIILE bărbatului care a omorât fetița de 7 ani din Drochia

omor drochia
Potrivit poliției, în urma audierilor, tânărul de 27 de ani a mărturisit că pe 13 ianuarie, a observat fetiţa în stradă cînd aceasta împreună cu nişte prietene umblau cu uratul. Bărbatul i-a propus copilei s-o conducă acasă, însă a dus-o la o fântână părăsită de la marginea satului, unde a violat-o, a înjunghiat-o, după care a aruncat-o în fântână.

Amintim că angajații Inspectoratului de poliţie Drochia au fost alertați privind dispariția unei fetițe de 7 ani, din satul Hăsnășenii Mari. În seara de Revelion pe vechi, copila a plecat cu uratul prin sat şi nu s-a mai întors. Fetița a fost găsită pe 19 ianuarie, curent, în jurul orelor 13:30, într-o fîntînă, la o distanță de 500 m de sat. Pe corpul neînsufleţit al minorei au fost depistate semne de moarte violentă, fetița având 6 plăgi tăiate în regiunea gîtului.

Poliţiştii au identificat şi reținut o persoană suspectată de comiterea crimei – un tînăr de 27 de ani, originar din satul Cubolta, raionul Sângerei. Tânărul este un văr din partea tatălui vitreg.

În acest caz, a fost pornită o cauză penală în baza art.145, al.2 lit. a,e,j, CP al RM „Omor intenţionat”. În cazul în care va fi găsit vinovat, suspectul riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare sau detenţiune pe viaţă.

La moment, suspectul este reţinut în Izolatorul de detenţie provizorie al IP Drochia. Organul de urmărire penală în comun cu Procuratura raionului Drochia cercetează cazul pentru elucidarea tuturor circumstanţelor.

You may also like

Comments are closed.

By