Maistrul din Cahul, reținut în flagrant, va face pușcărie

scoala_examen_auto
Acum două luni, Serviciul Sud al Procuraturii Anticorupţie l-a deferit justiţiei pe maistrul superior al unei şcoli profesionale din or. Cahul sub acuzaţia de trafic de influenţă, iar recent, acesta a fost recunoscut culpabil şi condamnat la 2 ani închisoare în penitenciar de tip semiînchis.

Potrivit probelor prezentate de procurori, inculpatul a extorcat 300 euro de la un fost elev, susţinînd că are influenţă asupra unor persoane responsabile din cadrul Secţiei Înregistrare a Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto din Ceadîr-Lunga, pe care îi poate determina să-i faciliteze susţinerea cu succes a examenului de calificare şi obţinerii permisului de conducere.

Reţinerea în flagrant a maistrului a avut loc pe 9 octombrie 2014, de către procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA, imediat după primirea banilor pretinşi de la elev.

Pe 20 iunie 2014, inculpatul a mai fost condamnat pentru acţiuni similare la amendă în mărime 42 mii lei, însă concluzii nu a făcut şi a comis o nouă infracţiune.

Sentinţa este cu drept de atac.

You may also like

Comments are closed.

By