19.4 C
Chișinău
Saturday, July 24, 2021

Lupu: Sturza rămâne marele campion al ezitării este un mare nehotărât

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Mă gândeam la ce sentimente mi-ar trezi declarațiilor lui Sturza. Mă tem să spun că nu-mi trezește nici un sentiment fiindcă de-a lungul anilor dl. Sturza a avut multe posibilități să vină și să se implice ori în businessul moldovenesc fiindcă este un om bogat are sute de milioane de euro sau în politică, astfel a comentat liderul democraților Marian Lupu declarațiile ex-premierului Ion Sturza care spunea luni la ProTV că  PD a făcut alianță cu PCRM, dar cunoaște înțelegerile care s-au făcut între cele două formațiuni.

Lupu a spus că Sturza rămâne a fi omul cu vorba. “Eu cred că în activitatea economică și în ca politică contează fapta și îmi pare rău să spun, dar Ion rămâne marele campion al ezitării este un mare nehotărât. Odată și odată trebuia să adopte o asemenea decizie era să fie comentator politic nici o problemă comentatorii comentează, experții comentează”.

Liderul democraților a spus că vede frământările lui Sturza și vrea și nu vrea (să se implice în politică n.r) și parcă ar avea ocazia dar ezită nu are curajul nu are dorința. “Nu știu rămâne decizia dânsului”.

Luni, la ProTv, ex-premierul și actualul om de afaceri declara că PD a făcut alianță cu PCRM fără ca să fie anunțată. Sturza a spus că deocamdată nu cunoaște care a fost înțelegerea dintre cele două partide, dar presupune că este una de sprijin reciproc susținută de PLDM.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img