JAF într-o piață de la Botanica! Hoțul a fost prins în flagrant

retinuti
Întâmplarea a avut loc pe 12 ianuarie curent, după miezul nopții, pe str. Cuza-Vodă din capitală. Un echipaj de patrulare a observat cum peste gardul pieții din apropiere o persoană necunoscută aruncă niște bunuri. Odată cu polițiștii, acest lucru a fost observat și de paznicul pieții care a strigat după ajutor precum că cineva sparge gheretele.

Auzind acestea, suspectul care tocmai reușise să scoată toate bunurile dintr-o gheretă și încerca să spargă alta, a sărit gardul și a încercat să fugă. Nu i-a reușit însă, fiind reținut de polițiști și escortat la Inspectoratul de Poliție al sectorului Botanica.

În buzunarul individului a fost gasit mânerul ușii de la a doua gheretă pe care acesta intenționa s-o jefuiască.

Suspectul are 29 de ani, locuiește în Chișinău și nu este la prima abatere de la lege pentru infracțiuni similare. Acesta a încercat să propună bani inspectorilor, doar ca să-l lase să plece. După ce propunerile sale au fost refuzate, bărbatul și-a recunoscut vina, pe numele lui fiind deschisă o anchetă. Acesta riscă în baza art.186 din Codul Penal al Republicii Moldova „Furtul”, amendă până la 6 000 de lei amendă sau până la 2 ani de închisoare.

You may also like

Comments are closed.

By