Intenționa să le dăruie prietenilor din Dublin câte UN INEL DIN AUR, dar polițiștii i-au stricat surpriza (FOTO/VIDEO)

Colaboratorii vamali în comun cu poliţiştii de frontieră au curmat o tentativă de scoatere ilicită a unui lot de articole din aur. Acestea au fost găsite în bagajul de cală a unui moldovean în vîrstă de 31 de ani, care urma să decoleze spre Dublin.

În urma unui control minuțios, au fost depistate camuflate peste 50 de articole din aur – inele pentru bărbaţi, valoarea comercială fiind estimată la sute de mii de lei.

Moldoveanul, în vîrstă de 31 de ani, a ascuns articolele din aur pe suportul din fier al valizei şi le-a căptuşit cu foi de aluminiu. Mai mult, potrivit explicaţiilor acestuia, cele 52 de inele au fost procurate dintr-un centru comercial şi intenţiona să le facă cadou prietenilor stabiliţi în Dublin.
13e

22

213

222
Cazul este cercetat de către Serviciul Vamal, iar cantitatea de aur a fost reţinută de colaboratorii vamali în vederea efectuării expertizelor de specialitate şi cercetării tuturor circumstanţelor.

Totodată, ofiţerii de urmărire penală a Serviciului Vamal au iniţiat o cauză penală conform indicilor art. 248, al. 5 – Contrabandă, care prevede o pedeapsă de la 3 la 10 ani privaţiune de liberatate.

You may also like

Comments are closed.

By