Iarna apocaliptică din cugetele ocîrmuitorilor de pe Bîc

audi-rs6-avant-666

Stau la un colț al Istoriei contemporane și nu-mi cred ochilor de ce văd și urechilor de ce aud:

Ieri Ghimpu a ucis, din cosmică plăcere, un mistreț, l-a fotografiat cum însîngerase zăpada, l-a lăsat în pădure, uitînd să-l ducă pe masa unor oameni sărmani de Crăciun  și s-a pornit chiuind și cîntînd spre Palatul de gheață al Politicii moldo-burgheze.

“Să trăiască toată lumea numai noi să nu murim”, așa sună refrenul hitului său preferat.

Azi, cînd statul lui Stalin arde în flăcări, Excelența Sa se aruncă pe schiuri din vîrful munților Patriei sale direct în …puț.

Lordul Diakov  buciumă că noi, noi cei toți ar trebui să fim moldoveni, să fim guvernați moldovenește și numai de moldoveni.

Nu așa precum vrea Ghimpu și oastea lui, e-u-ro-pea-nă!

Filer lunea vrea să fie șef de parlament, marțea–șef de guvern, miercurea–șef de fracțiune în parlament, joia–șef la Centrul Național AnticCorupție, vinerea–procuror general, sîmbăta–șeful Băncii Naționale.

Și numai duminica nu vrea nimic. Duminica se mulțumește cu ce-i dau ceilalți (doi!) Vladimiri de stat!

…Stau, tot stau la un colț al Istoriei contemporane, și îmi conving Tăcerea că din cauza zgîrceniei lui  Filer, care  nu vrea să-i cedeze Vama, sau Poliția, sau Inspectoratul Fiscal, sau Educația, sau Sănătatea lui Ghimpu, acesta e în drept să schieze pe unde-l duc mistreții PL-ului, fiindcă să mai fii odată la guvernare cu Ecologia, Armata și Tineretul în spate e clar lucru că  nu mai revii în viitorul legislativ peste 4 ani.

Și nici Primăria de Chișinău n-o mai recîștigi în mai 2015!

Corect?

“Statul e în faliment, mă-nțelegi?–mă somează Tăcerea. BEM-ul e fără bani. Filer a dezbrăcat banca poporului de toate veșmintele și acum aceasta pozează goală-goluță  prin toate  bibliotecile din capitală! Doar printr-o  singură caravită Filer a făcut dispărute toate miliardele băncii noastre, a tuturor, mă-nțelegi???

Astfel sistemul financiar-bancar e ca și prăbușit la pămînt, de Filerul vostru, pricepi? 1 Euro va fi egal cu 30 de lei, sunteți deja în prăpastie și nu vedeți???

Republica-fantomă a lui Merkel e în colaps financiar. Și ea mai poate supraviețui doar cu banii  pompați de Bruxelles prin Leancă, știai?

Așa că dacă te vei trezi mîine cu Filer–șef de parlament și Leancă–șef de guvern să nu zici că nu ți-am spus!!!

De mult timp deciziile politice în statul-fantomă Moldova nu se mai adoptă la Chișinău, ci la Bruxelles și Berlin.

Iar Filer și Leancă sunt cavalerii de zi și de noapte ai madamei, auzi?

Cu căderea băncii poporului se prăbușește tot sistemul bancar din Absurdia, înțelegi, mă omule?–mă somează Tăcerea cu paharul de Kvint în mînă.

Știai că Filer a cumpărat 40% din acțiunile lui Platon de la VictorBank?

Știai că e stăpîn peste 4 bănci, care îndată ce-au fost preluate de acesta au și intrat imediat în faliment, fiind dezgolite (frumos) de toți banii???

Tocmai de aceea Filer ar vrea ca la guvernare să fie PSRM+PCRM+PLDM.

Corect?

Cel care doarme acum înseamnă că-și merită soarta, mă crezi??? Cel care bate palma cu Filer o va termina ca fugarul de Ianukovici, ți-i clar??? –trîntește cu pumnul în masă Tăcerea și-ntr-o clipită  dispare de unde și apăruse.

Din ziua de Mîine, desigur, din ziua de Mîine a papuașilor de moldoveni.

Liberi, suverani, antiNato  și independenți!

Așa să mi-i ajute Dumnezeu???

TRAIANUS

You may also like

Comments are closed.

By