Ghimpu spune că de Vlad Filat şi PLDM a depins ca alianţa să se faca cu PL

ghimpu protv

Mihai Ghimpu l-a desfiinţat pur şi simplu pe Vlad Filat în cadrul unei emisiuni de la postul TVC21. Deşi deobicei păstrează aşi în mânecă şi doar lasă să se înţeleagă anumite lucruri din ceea ce spune, de data asta Ghimpu a fost cât se poate de direct.

Potrivit lui Ghimpu, Filat personal se face vinovat de readucerea PCRM în schema Guvernării, pentru că anume de el a decis cum va arăta viitoarea coaliţie:

„Vlad Filat o să recunoască, dacă e om onest și cinstit, că a dat dovadă de slăbiciune sau de altceva, ca să nu spun direct. De PLDM a depins cu cine să fie această alianță – cu PD sau cu PCRM. Iată care e problema. Acum, cînd toate lucrurile astea mîrșave s-au făcut, să fii așa sarcastic și chiar tendențios și să spui acum cît de patriot ești, nicidecum nu înseamnă să fii om de stat și nici chiar om. Nu trebuie să te consideri șmecher și să șmecherești pe toată lumea”, a adăugat Ghimpu.

Astfel, Ghimpu, distruge practic mitul unui Filat anticomunist şi îl plasează în rândurile mincinoşilor ordinari care şi-a fraierit electoratul.

Gabriel Călin, pentru Moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By