A fost găsit UCIGAȘUL fetiței din Drochia: A violat-o după care a tăiat-o în regiunea gâtului

Poliția a descoperit autorul crimei odioase din raionul Drochia. Potrivit oamenilor legii, fetița de 7 ani din Hăsnăşenii Mari, găsită fără suflare într-o fântână de la marginea satului, a fost omorâtă cu bestialitate de un verișor al tatălui ei vitreg. Suspectul are 27 de ani, este originar din satul Cubolta, raionul Sângerei și se afla în vizită, în ziua respectivă. Acesta și-a recunoscut, pe deplin, fapta și se află în arest.

La moment, are loc expertiza medico-legală pentru a stabili dacă fetița a fost violată.

UPDATE: Medicii legiști au constatat că fetița mai întâi a fost violată, după care a fost omorâtă.

Sătenii susțin că suspectul are probleme mintale, fiind invalid de gradul doi de la naştere, dar nu cred că ar fi în stare să omoare pe cineva. Ei mai spun că, cel mai probabil, acesta își ia vina asupra sa și că, în realitate, altcineva este făptașul. Menționăm că inițial poliția a reținut doi suspecți, unul din ei, însă, a fost eliberat din lipsă de probe.

Amintim că fetița de 7 ani a plecat cu alți copii în sat, cu uratul, însă nu s-a mai întors acasă. Copila a fost căutată timp de o săptămână. Abia pe 19 ianuarie, corpul neînsuflețit al minorei a fost găsit de un cioban, aruncat într-o fântână. Fetița avea şase plăgi în regiunea gâtului.

În cazul în care se va dovedi vinovăția, bărbatul riscă pușcărie de la 15 până la 20 de ani sau închisoare pe viaţă.
disparuta

You may also like

Comments are closed.

By