A fost găsit șoferul care a tamponat o minoră pe trecerea de pietoni // VIDEO

sofer retinut

Poliția a reţinut șoferul care a lovit o minoră de 16 ani în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, în sectorul Botanica. După accident individul a fugit de la locul faptei într-o direcţie necunoscută, fără să acorde primul ajutor medical victimei.

Acesta s-a dovedit a fi locuitor al capitalei, în vârstă de 25 ani, anterior judecat pentru huliganism. Poliţiştii i-au localizat automobilul într-un sat din raionul Ialoveni, unde a fost ascuns la un prieten de-al său, de model ”Volkswagen Passat”, înmatriculat peste hotarele ţării.

Tânărul a fost încătuşat şi escortat la sediul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău pentru audieri, fiind reţinut în Izolatorul de Detenţie Preventivă pe un termen de 72 de ore. În cadrul audierilor preliminare, el şi-ar fi recunoscut vinovăţia, motivând prin faptul că, n-ar fi observat la timp victima. Respectiv au fost dispuse iniţierea unor expertize de specialitate, în cadrul cărora se vor constata cu certitudine toate circumstanţele.

[fvplayer src=”http://politiacapitalei.md/wp-content/uploads/2015/01/video12.mp4″]

În privinţa lui a fost pornită o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport.

You may also like

Comments are closed.

By