9 C
Chișinău
Tuesday, April 20, 2021

FLASH // ILAN SHOR a primit INTERDICȚIE de a intra pe teritoriul Federației Ruse

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
[quote_box name=””]Ilan Shor a primit interdicție de a intra pe teritoriul Federației Ruse. Informația a fost confirmată pentru agenția OMEGA de surse apropiate ex-premierului demis pentru acte de corupție Vlad Filat.[/quote_box]
«La această oră sunt utilizate toate căile inclusiv cele diplomatice pentru a clarifica și a redresa situația. Au fost antrenați toți acei care ar putea influența pozitiv hotărârea acestei probleme serioase. Încearcă să ne ajute și persoane influente din anturajul lui Vlad Plahotniuc. Ilan ne-a ajutat cu multe întrebări la Moscova, iar acum înțelegem că sancțiunile impuse împotriva lui sunt impuse în primul rând lui Vlad Filat și Vladimir Plahotniuc», a declarat interlocutorul reporterilor OMEGA.

[dropcap]A[/dropcap]nterior în presă s-au publicat informații potrivit cărora Shor este cel care conduce cu Aeroportul Internațional Chișinău și cu Banca de Economii, Banca Socială, și Unibank, aflate acum sub administrarea specială a BNM-ului. Totodată este cunoscut faptul că tot business-ul lui Shor în Moldova este prezentat ca fiind realizat din investiții venite din Federația Rusă.

Moldova24.info, cu referire la OMEGA

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img