Doi boschetari l-au lăsat DESCULȚ pe un bărbat, în plină stradă, la Botanica

descult-600x317

Incidentul a avut loc în zorii zilei de 18 ianuarie, curent,  pe strada Decebal, din sectorul Botanica al capitalei. Un echipaj de patrulare a observat  un bărbat sprijinit de bordură și desculț. Polițiștii s-au apropiat de bărbat pentru a stabili identitatea lui și circumstanțele în care acesta a ajuns să fie desculț.

Bărbatul s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei, în vîrstă de 36 de ani, care a devenit victima unei infracțiuni. Acesta a fost amenințat cu un cuțit de două persoane necunoscute, care l-au deposedat de lucrurile personale și  încălțăminte.

Imediat, echipajul de patrulare a pornit pe urmele infractorilor. În scurt timp, aceștia au fost observați în preajma  unui centru comercial de pe aceeași stradă. Suspecții au fost reținuți și încătușați. Asupra lor au fost depistate bunurile victimei și anume, geanta cu lucruri personale, telefonul mobil și adidașii.

Suspecții au fost conduși la Inspectoratului de poliție al sectorului Botanica pentru audieri. Organele de drept i-au identificat pe infractori, aceștia fiind doi  boschetari, în vîrstă de 31 și respectiv 41 de ani.

La moment, ambii suspecți sunt reținuți pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de detenție provizorie al IP Botanica. Dacă vinovăția acestora va fi dovedită, ei riscă pînă la 7 ani privațiune de libertate.

You may also like

Comments are closed.

By