DESCINDERI // Carne și legume, ambalate în condiții insalubre, livrate până acum în magazine și restaurante (VIDEO)

intreprindere

Încălcări grave şi nereguli au fost depistate la întreprindere individuală din sectorul Botanica al capitalei, specializată în ambalarea produselor din carne şi legume. Verificările au fost descinse de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, în urma unor informaţii speciale investigate. Conform primelor constatări, angajaţii firmei livrau produsele ambalate în majoritatea magazinelor şi restaurantelor din capitală. Proprietarul întreprinderii s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 35 ani, originar din raionul Criuleni.

Poliţiştii au constatat încălcări în contabilitatea firmei, privind regulile de exploatare a aparatelor de casă şi control, precum şi alte neajunsuri la perfectarea actelor necesare. Totodată, produsele alimentare erau ambalate în condiţii insalubre cu termeni de valabiliate expiraţi şi livrate în lipsa certificatelor de calitate, sau care permit comercializarea acestora. În context Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău va sesiza instituţiile de stat competente, pentru efectuarea expertizelor de specialitate precum şi luarea de atitudine pe linia de activitate.

[fvplayer src=”http://politiacapitalei.md/wp-content/uploads/2015/01/video16.mp4″]

Astfel sunt acumulate probe suficiente în vederea documentării calitative a cazului precum şi sancţionărea persoanelor responsabile din cadrul întreprinderii. Deocamdată, directorul riscă amendă în mărime de 6 000 lei, iar instituţiile abilitate urmează să se expună asupra calităţii produselor livrate spre consum uman.

You may also like

Comments are closed.

By