Deputat PL dezvăluie sensul apelului lui Filat: Cunoaştem atitudinea lui Filat față de Leancă, l-a propus premier de gura lumii

Gheorghe Brega (1)
Deputatul PL, Gheorghe Brega, vine cu un răspuns faţă de apelul lansat anterior de şeful PLDM, Vlad Filat, în privinţa votului pentru un Guvern Leancă. Pe blogul său, Gheorghe Brega îl apostrofează pe Filat pentru toate acţiunile anterioare împotriva PL-ului şi pentru votul de conjunctură cu PCRM.
Iată ce scrie deputatul liberal:
Astăzi, președintele PLDM, V. Filat a făcut o adresare către PL să voteze pentru Guvernul AME. Citez : ,,Suntem în fața unui exercițiu de mare responsabilitate…”
Domnule Filat treziți-vă că suntem deja în data de 29.01.2015. Maxima responsabilitate a început din data 30.11.2015. Târziu v-ați trezit și conștientizați maxima responsabilitate.
De ce nu v-ați dat seama atunci, când în mod tendențios și obraznic împreună cu cel ce vă dirijează ați susținut în mod tacit înlăturarea PL-lui de la guvernare, cu orice preț chiar și cu prețul de a vă arăta pe față frica care o aveți față de cel ce vă conduce?
Voi cei care ați creat AME la comanda stăpânului ați distrus tot ce au creat cetățenii la 30.11.2014. Acum încercați să dați vina pe PL. Nu o să vă meargă. După ce voi cu propriile mâini ați dărâmat casa, acum strigați în gura mare că e vinovat vecinul.
De ce nu ați întrebat vecinul ce să faceți înainte de a dărâma totul ?
Ați considerat că sunteți mari și tari și o să-l prostiți și pe V. Voronin, cum prostiți poporul ?
Acum după ce v-ați șifonat, v-ați umplut de noroi, strigați în gura mare că PL e obligat să vă spele. Oamenii deștepți de 7 ori măsoară, apoi taie.
Voi întâi ați tăiat, acum încercați să măsurați.
Nu o să ne dăm la provocațiile voastre să ne atrageți și pe noi în această mlaștină (mocirlă), cu atât mai mult că voi încercați prin metode fariseice și nu omenești.
Cu atât mai mult că cunoaștem atitudinea dumitale față de dl Leancă și propunerea la funcția de Prim-ministru nu e din suflet, ci numai din gura și de ochii lumii.
Dacă doriți încercați să reveniți la poziția inițială a negocierilor.
În postarea sa pe facebook, dl D. Chirtoacă în data de 27.01.2015 a intuit aceste declarații, căci așa procedează cei ce nu au verticalitate și se află în situația păpușii.
sursa: Politik.md

You may also like

Comments are closed.

By