… DATORITĂ LUI VLAD FILAT // DEZASTRU în spitalele raionale din Republica Moldova ! Șobolani și otravă peste tot (FOTO)

spital 1

În campania electorală, Moldova24 a scris mai multe materiale despre vizitele comune la obiectivele medicale ( renovate din banii statului)  ale ministrului sănătății Usatîi și ex-prim-ministrul demis pentru corupție Vlad Filat. Atunci liderul PLDM își făcea campanie pe banii statului și își asum toate meritele pentru modernizarea unor obiective medicale:

Usatîi continuă să-l promoveze pe Filat din bani publici
FILAT ÎȘI FACE CAMPANIE PE BANII STATULUI

Site-ul PLDM este plin de astfel de materiale:

Centru medical de referința la Cocieri,
Încă 20 de mii de cetăţeni vor beneficia de servicii medicale de calitate
În satul Șerpeni a fost inaugurat Oficiul Medicilor de Familie

ETC…

Din buletinele de știri ale unor posturi TV afiliate PLDM nu au fost lipsă imaginile cu vizitele celor doi. Totul, ca și în celebra deja poză cu „DATORITĂ LUI VLAD FILAT”, s-a putut realiza în medicină doar grație aportului adus de cel mai corupt dintre prim-miniștrii pe care i-a avut Republica Moldova (există și decizii oficiale incontestabile care demonstrează coruptibilitatea lui Filat):

datorită-lui-Filat
Dacă stăm strâmb și gândim drept, reiese că totul ce s-a făcut în medicină în ultimii ani i se datorează lui Vlad Filat, or anume PLDM-ului i-a revenit gestionarea acestui sector atât de important pentru societate. Astfel tot pe seama lui Vlad Filat și al partidului pe care îl conduce coruptul demis de Parlament, demisie pentru care au votat și colegii de alianță, trebuie trecute și eșecurile, care, sunt mult mai multe decât materialele de promovare de pe sit-ul PLDM.

Bloggerul Veaceslav Balacci a postat pe contul său de facebook un set de poze care prezintă situația reală din sistemul medical al Republicii Moldova cu care îi place atât de mult să se promoveze Al Vostru, Vlad Filat. Imaginile sunt pur și simplu strigătoare la cer și demonstrează o dată în plus că PR-ul lui FILAT e bazat pe manipulare, iar situația reală a lucrurilor în medicină este una dezastruoasă și nu are nimic în comun cu pozele frumoase făcute de fotografii de partid la inaugurarea unor obiective din granturi și banii statului.

 

Veaceslav Balacci: Spitalul raional Sîngerei. Secția Boli Infecțioase. Grupul sanitar al unui salon. Tablou similar este și în cabinetul Șefei de secție Adela Roșca. Otravă pentru șobolani!!! Cum comentați?

otrava

Contactat de Moldova24, bloggerul Veaceslav Balacci ne-a comunicat că pozele au fost făcute ieri 4 ianuarie. Acesta a mai declarat pentru Moldova24 că, în general, situația spitalului este una dezastruoasă, în saloane este un frig insuportabil, bolnavii sunt pur și simplu disperați, iar medicii spitalului nu apar la serviciu. Pretutindeni persistă un miros puternic de Clor.

spital 1 spital 2 spital 3 spital 4

Când nu mai avem ce comenta, nu comentăm.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By